Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 42 reviews
by Rinus van Druten on MKairco
Probleemloos

Op de offerteaanvraag voor 2 airco's werd binnen de kortste tijd gereageerd. Ook een afspraak om een en ander door te spreken werd door Pim snel gemaakt.
De installatie was perfect. Er werd door de 2 monteurs meegedacht hoe en waar de units het beste geplaatst konden worden. De installatie verliep soepel en zonder problemen. Na de installatie werd alles netjes opgeruimd. Al met al is MK Airco een bedrijf om aan te bevelen.

by Mark on MKairco
Professioneel, netjes, top

Vandaag bij ons een airco geplaatst. Kan niet anders zeggen dan dat alles erg netjes en professioneel is gemonteerd en netjes is achtergelaten.

In de hitte van de afgelopen zomer besloten een airco aan te schaffen. 6 verschillende bedrijven aangeschreven per mail waarvan er maar 2 reageerden. Één daarvan was mkairco. Een week later kwam iemand langs om te komen kijken en meteen een plan van aanpak had. Ik stelde voor om de stroomkabel naar beneden te laten lopen, maar hij vond het niet mooi om de kabel zichtbaar te monteren.

Bijna elke mail werd al binnen 10 minuten beantwoord. Helaas door de topdrukte (begrijpelijk) vandaag de airco gemonteerd.

Kijk airco installateurs, zo kan het ook!

by Schoenmaker on MKairco

Airco geplaatst zeer netjes gedaan denken ook mee ,
Zeer tevreden over het resultaat reageren ook gelijk op mail kunnen Anderen nog wat van leren ik raad dit bedrijf zeer zeker aan 👍👍👍

by Leon on MKairco
Top

Perfecte service van offertestadium tot en met de montage!! Prima vaklui en bovendien uiterst correct en netjes !! Inmiddels tweede keer zaken gedaan met dit bedrijf en absoluut een aanrader!!

by Jolanda on MKairco
Zeer tevreden klant

Op de offerte-aanvraag werd zeer snel gereageerd. Goed advies en duidelijke uitleg gekregen. De airco is zorgvuldig en professioneel geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden

by Richter on MKairco
Top service

De eerste dag in een heerlijk “cool” kantoor!
Fijne service en goed overleg gehad gisteren met de plaatsing.
Bedankt!

by Tim on MKairco
Hele goede monteurs

Na de offerte werd de Airco binnen 3 weken geplaatst. De monteurs kwamen precies op tijd, waren erg vriendelijk, dachten mee over de plek en gaven uitleg over de stappen die ze namen. Ze werkten heel erg netjes, na plaatsen zag je niet dat ze de hele middag gewerkt hadden. De meubels stonden weer op hun plek en er was gestofzuigd. Een paar dagen laten kwamen ze terug om een laatste onderdeel te plaatsen. Ook nu vooraf netjes bellen voor de afspraak en een half uur tevoren dat ze eraan kwamen. Super fijn. Wederom netjes gewerkt met uitleg en uitermate vriendelijk. MK Airco is wellicht niet de goedkoopste, maar de service en professionaliteit maken dit meer dan goed!

by Y portengen on MKairco
Top service

Zeer tevreden ! Dit bedrijf doet wat ze beloven,na een telefonisch contact, savonds al een offerte .
Andere bedrijven reageerde niet op aanvragen voor offertes...
Mk airco Pim stuurde een paar uur later al een offerte,
De volgende ochtend hebben wij gebeld om het te bevestigen. Meteen van mk airco een terug koppeling met een datum voor installatie en veel info bijgevoegd.
Deze mensen ,denken met je mee en zijn vlot in hun reactie .
De monteurs werken heel netjes en zijn erg vriendelijk en leggen alles goed uit .
Wij zijn heel erg tevreden ! Ik zal.jullie bij iedereen aanraden !

by Barbara on MKairco
Service en kwaliteit

Binnen twee weken alles geregeld! Van het maken tot een afspraak voor een geheel vrijblijvende offerte tot het plaatsen van de mobiele airco’s voor de slaapkamer en zolder. Nu wachten op een mooie warme zomer.

by Sjoerd on MKairco
Precies zoals afgesproken na korte wachttijd

Andere bedrijven reageerden niet. MKairco was bij de buurman bezig, na die klus wilden ze wel even langskomen om de situatie te bekijken en een offerte te laten maken.
Vandaag is ie geplaatst, alles keurig gemonteerd en verpakkingen opgeruimd.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»