Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 142 reviews
 by karin
Zeer netjes

Begin deze maand een airco op mijn slaapkamer laten plaatsen door MK Airco. En zoals in vele reviews te lezen: Perfect geleverd en gemonteerd!! Zeer vriendelijke monteurs, alles keurig in overleg. Zelfs hun gereedschap lagen op een kleedje ipv zo op mijn houten vloer!! Ze werken zeer stil en gestructureerd. in etappes werd alles van de bus mijn huis ingebracht zodat het niet ineens een volle boel was. En na afloop ook alles weer schoongemaakt en lege dozen meegenomen!! Ik kon zo mijn bed weer op zijn plek plaatsen ( waarbij ze nog aanboden of ze moesten helpen) en weer opmaken. Het enige wat ik nog moest schoonmaken was de deurmat bij de voordeur omdat het druilerig weer was, en zij elke keer als ze van buiten kwamen keurig hun voeten veegde, zodat ik nergens voetstappen had!!! Deze service in zijn geheel had ik niet verwacht. Ik ben dan ook zeer tevreden over de plaatsing van mijn airco! Een aanrader, en ook nog eens stukken voordeliger dan een andere offerte van een bedrijf die ik had opgevraagd.

Zeer tevreden

Gisteren is onze nieuwe airco geplaatst door MK Airco. Er is keurig gewerkt en het resultaat is prachtig. Er is naar de mooiste en netste oplossing gekeken. Beide heren waren zeer klantvriendelijk, hebben een prima uitleg gegeven en hebben alles keurig achtergelaten. Wij zijn super tevreden en heel blij met onze airco. Vriendelijke groet, Ton en Yvonne Zwanink

MK Airco op herhaling

We hadden al goede ervaringen opgedaan met MK Airco op ons vorige woonadres en daarom dit bedrijf ingeschakeld om een airco in onze nieuwe woning te plaatsen. In goed overleg bepaalden we de beste plek voor de airco en na een ochtend van noeste arbeid zat de airco keurig op de gewenste plek. Evt. obstakels werden door de heren keurig opgeruimd of aangepast en geen spoor van rommel na afloop van de klus. Verder zeer goede en uitgebreide voorlichting over het gebruik van de airco. De vriendelijke en klantgerichte benadering van de beide heren gaf mij als klant een goed gevoel, ook met het oog op de toekomstige service. Al met al dus zeer aan te bevelen wat mij betreft!

 by Martijn
2 airco’s laten plaatsen

Vakkundig personeel. Ze werken zeer netjes. Alles mooi weggewerkt en denken goed na om de airco’s zo netjes en onopvallend mogelijk te plaatsen. Dit is de 2e huis waar we airco’s via dit bedrijf hebben laten plaatsen. Ook nu weer zeer tevreden hierover. Kortom aanrader

 by Franzen
Keurig en correct

Een topbedrijf. Bij de aanvraag van een offerte wordt er al gekeken naar de beste oplossing voor plaatsing.
Er wordt zeer professioneel, snel en keurig gewerkt door vriendelijke, correcte mannen. De uitleg van de bediening is duidelijk en helder.
Al het afval werd weer meegenomen, geen stofje te zien. De mannen verdienen een pluim!
Ik raad Mkairco aan, indien men een airco wil plaatsen.

Super service en afwerking

Zeer goed en professioneel bedrijf, het begon bij de aanvraag waarin er meegedacht werd aan de oplossing. Daarna een goed advies gekregen en flexibel met de manier waarop de uitvoering plaats zou kunnen vinden. Eerst alles grondig bekeken en daarna akkoord gegaan met het type airco en waar deze geplaatst kon worden.
Zeer helder in communicatie en duidelijk wat er gedaan zou worden.
De plaatsing zelf was ook zeer professioneel, netjes door het dak geboord geen schades of viezigheid.bde installateurs waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Na afloop hebben ze alles netjes opgeruimd en nog aangezogen, alsof er niet geboord was.
Dit bedrijf is dus een echte aanrader!!

 by Dennis
Vakwerk

Zeer tevreden. Echt heel netjes gewerkt

 by Frank
Airco aangeschaft

Het blijft een zoektocht om de juiste airco en montage te krijgen. Ook wij zijn terechtgekomen bij MKairco. Vanaf het eerste contact alles prima verlopen en houden zich aan hun woord. Op het afgesproken tijdstip kwamen de mannen, die alles keurig hebben geïnstalleerd. Ook alle materiaal werd op een doek uitgestald en alle verpakkingen weer opgeruimd en meegenomen. Nergens troep. Of ik weer bij hen een airco zou bestellen? Jazeker, blindelings. Hulde mannen.

Topjob

Zeer tevreden, een klasse team!

Zeer netjes gewerkt, alles in goed overleg met goede adviezen, zeer vriendelijk.

Contact en levering Airco

Vanaf het eerste contact liep alles heel soepel. Klantvriendelijk, snelle reactie. Mooie oplossing en een duidelijke offerte met de gemaakte afspraken. Plaatsing van de airco verliep geheel volgens plan en de medewerkers hebben zeer netjes gewerkt. Een duidelijke uitleg over de airco behoorde ook bij de werkzaamheden en alles bevalt super. Nogmaals bedankt!

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»