Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 147 reviews
Voor de 2e keer top werk!

We zijn erg te spreken over MK airco. Heel vriendelijk personeel, komen netjes op tijd en ze voeren het werk vakkundig uit. Mooie afwerking en na plaatsing ruimen ze ook alles netjes op. Ik heb dit bedrijf ook bij een vriendin aangeraden en ook zij was zeer te spreken over MK airco. Volgende keer zullen we weer bij dit bedrijf aankloppen 🙂

Goede service

Alles op afgesproken datum geïnstalleerd.
Vriendelijk personeel en ruimen alles netjes op. Werken netjes.
Erg blij met onze nieuwe airco.

mkairco

Prima werk geleverd

Fantastish bedrijf

Vandaag een tweede airco laten plaatsen door MK airco . En net als de vorige keer was het gewoon weer super. Zeer vakkundige mensen en werken keurig. Ruimen alles netjes op . Voor mij geen anderbedrijf meer.
Dit bedrijf is raadt ik echt voor iedereen die een airco wil aan

 by Erik
Toppie

Vrijdag airco laten plaatsen voor de huis en slaapkamer, ontzettende vriendelijke monteurs en alles nestjes opgeruimd. En erg behulpzaam. En alles keurig in overleg.

 by karin
Zeer netjes

Begin deze maand een airco op mijn slaapkamer laten plaatsen door MK Airco. En zoals in vele reviews te lezen: Perfect geleverd en gemonteerd!! Zeer vriendelijke monteurs, alles keurig in overleg. Zelfs hun gereedschap lagen op een kleedje ipv zo op mijn houten vloer!! Ze werken zeer stil en gestructureerd. in etappes werd alles van de bus mijn huis ingebracht zodat het niet ineens een volle boel was. En na afloop ook alles weer schoongemaakt en lege dozen meegenomen!! Ik kon zo mijn bed weer op zijn plek plaatsen ( waarbij ze nog aanboden of ze moesten helpen) en weer opmaken. Het enige wat ik nog moest schoonmaken was de deurmat bij de voordeur omdat het druilerig weer was, en zij elke keer als ze van buiten kwamen keurig hun voeten veegde, zodat ik nergens voetstappen had!!! Deze service in zijn geheel had ik niet verwacht. Ik ben dan ook zeer tevreden over de plaatsing van mijn airco! Een aanrader, en ook nog eens stukken voordeliger dan een andere offerte van een bedrijf die ik had opgevraagd.

Zeer tevreden

Gisteren is onze nieuwe airco geplaatst door MK Airco. Er is keurig gewerkt en het resultaat is prachtig. Er is naar de mooiste en netste oplossing gekeken. Beide heren waren zeer klantvriendelijk, hebben een prima uitleg gegeven en hebben alles keurig achtergelaten. Wij zijn super tevreden en heel blij met onze airco. Vriendelijke groet, Ton en Yvonne Zwanink

MK Airco op herhaling

We hadden al goede ervaringen opgedaan met MK Airco op ons vorige woonadres en daarom dit bedrijf ingeschakeld om een airco in onze nieuwe woning te plaatsen. In goed overleg bepaalden we de beste plek voor de airco en na een ochtend van noeste arbeid zat de airco keurig op de gewenste plek. Evt. obstakels werden door de heren keurig opgeruimd of aangepast en geen spoor van rommel na afloop van de klus. Verder zeer goede en uitgebreide voorlichting over het gebruik van de airco. De vriendelijke en klantgerichte benadering van de beide heren gaf mij als klant een goed gevoel, ook met het oog op de toekomstige service. Al met al dus zeer aan te bevelen wat mij betreft!

 by Martijn
2 airco’s laten plaatsen

Vakkundig personeel. Ze werken zeer netjes. Alles mooi weggewerkt en denken goed na om de airco’s zo netjes en onopvallend mogelijk te plaatsen. Dit is de 2e huis waar we airco’s via dit bedrijf hebben laten plaatsen. Ook nu weer zeer tevreden hierover. Kortom aanrader

 by Franzen
Keurig en correct

Een topbedrijf. Bij de aanvraag van een offerte wordt er al gekeken naar de beste oplossing voor plaatsing.
Er wordt zeer professioneel, snel en keurig gewerkt door vriendelijke, correcte mannen. De uitleg van de bediening is duidelijk en helder.
Al het afval werd weer meegenomen, geen stofje te zien. De mannen verdienen een pluim!
Ik raad Mkairco aan, indien men een airco wil plaatsen.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»