Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
Aanrader

Uitstekende service, keurig op tijd, vriendelijk personeel. We hebben de airco nog niet uitgeprobeerd, maar alles ziet er keurig uit!

Aanrader

Wij hebben 2 airco's laten plaatsen in de slaapkamers door MK Airco.Alles goed verlopen. Kundige monteurs en zeer netjes gewerkt. Blije klant

Heel tevreden!

Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van onze airco in de slaapkamer. Alles verliep rustig en in goed overleg. De monteurs dachten goed mee en hebben netjes gewerkt. Ook de airco zelf is prima.De informatie vooraf was ook goed.

Zeer goed

Het gehele traject verliep goed. Het heldere overleg over de voor- en nadelen van diverse mogelijkheden. Er wordt zeer zeker maatwerk geleverd . Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.Airco geplaatst in drumstudio september 2018 Drumschool Matthijs Ament - Alkmaar

Super service

We hebben 2 airco's laten plaatsen. De plaatsing is super gegaan, klantvriendelijk, rustig en vooral heel netjes gewerkt. We zouden iedereen MK airco aanraden.

Zeer tevreden klant

Bij toeval zij wij met dit bedrijf in aanraking gekomen. Zij hebben een airco in onze slaapkamer geinstaleerd en dit naar volle tevredenheid. Dat dit kan voor deze scherpe prijs hadden wij niet voor mogelijk gehouden. Het personeel was zeer vriendelijk, klantgericht en vakkundig.

Goed werk afgeleverd

Wij als indoorspeeltuin Nederland hebben al in een paar vestigingen airco laten ophangen door MK airco , altijd netjes werken en top personeel die alles netjes opruimen , zeer tevreden en goed na contact.E GrootMonkey Town

Zeer tevreden

Gisteren hebben de mannen van MK Airco een airco in onze slaapkamer gemonteerd. Dit is zeer vakkundig en netjes gebeurd (de slaapkamer is na afloop zelfs door hen gestofzuigd) en dat alles met liefde voor het vak en aandacht voor de klant.

Top Serivce

MK Service heeft ons hotel voorzien van prachtige airco’s, goede afspraken, netjes gewerkt en rekening gehouden met ophangen van de airco’s in bezette kamers. Denken goed mee met het bedrijf en erg flexibel. Prettige samenwerking en ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen.

hele goede serice!

simpelweg heel erg tevreden, doen wat is beloofd en zeer sympathieke mensen!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»