Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 151 reviews
 by jt
Uitmuntend professioneel!

Wat een verademing om de professionele installateurs van MK Airco over de vloer te hebben! Dat hebben wij helaas wel anders meegemaakt. Beleefd, vriendelijk, professioneel en netjes werkend. Fantastisch bedrijf! Ik heb ze aan iedereen in mijn netwerk aangeraden, dus de MK Airco busjes zullen we steeds vaker zien in Bergen NH. Gelukkig maar!

 by Jacco
Top service

Vandaag een airco laten installeren.
Nette en beleefde monteurs ( uniek tegenwoordig)
Alles volgens afspraak en planning.
Geen rommel na afloop.
Kortom een echte aanrader.

goed bedrijf

vandaag de airco geinstalleerd, belde netjes dat de monteur wat later kwam ivm file.
alles netjes gemonteerd en in overleg de juiste plek gekozen in de woonkamer.
ben erg tevreden.

 by Richard
zeer goede uitleg

De monteurs waren precies op tijd, hebben zeer nauwkeurig naar mijn wensen geluisterd en uitgevoerd.

Op al mijn technische vragen kreeg ik uitgebreid uitleg en op het eind is alles netjes opgeruimd en kreeg ik een complete uitleg van de bediening

Voor de 2e keer top werk!

We zijn erg te spreken over MK airco. Heel vriendelijk personeel, komen netjes op tijd en ze voeren het werk vakkundig uit. Mooie afwerking en na plaatsing ruimen ze ook alles netjes op. Ik heb dit bedrijf ook bij een vriendin aangeraden en ook zij was zeer te spreken over MK airco. Volgende keer zullen we weer bij dit bedrijf aankloppen 🙂

Goede service

Alles op afgesproken datum geïnstalleerd.
Vriendelijk personeel en ruimen alles netjes op. Werken netjes.
Erg blij met onze nieuwe airco.

mkairco

Prima werk geleverd

Fantastish bedrijf

Vandaag een tweede airco laten plaatsen door MK airco . En net als de vorige keer was het gewoon weer super. Zeer vakkundige mensen en werken keurig. Ruimen alles netjes op . Voor mij geen anderbedrijf meer.
Dit bedrijf is raadt ik echt voor iedereen die een airco wil aan

 by Erik
Toppie

Vrijdag airco laten plaatsen voor de huis en slaapkamer, ontzettende vriendelijke monteurs en alles nestjes opgeruimd. En erg behulpzaam. En alles keurig in overleg.

 by karin
Zeer netjes

Begin deze maand een airco op mijn slaapkamer laten plaatsen door MK Airco. En zoals in vele reviews te lezen: Perfect geleverd en gemonteerd!! Zeer vriendelijke monteurs, alles keurig in overleg. Zelfs hun gereedschap lagen op een kleedje ipv zo op mijn houten vloer!! Ze werken zeer stil en gestructureerd. in etappes werd alles van de bus mijn huis ingebracht zodat het niet ineens een volle boel was. En na afloop ook alles weer schoongemaakt en lege dozen meegenomen!! Ik kon zo mijn bed weer op zijn plek plaatsen ( waarbij ze nog aanboden of ze moesten helpen) en weer opmaken. Het enige wat ik nog moest schoonmaken was de deurmat bij de voordeur omdat het druilerig weer was, en zij elke keer als ze van buiten kwamen keurig hun voeten veegde, zodat ik nergens voetstappen had!!! Deze service in zijn geheel had ik niet verwacht. Ik ben dan ook zeer tevreden over de plaatsing van mijn airco! Een aanrader, en ook nog eens stukken voordeliger dan een andere offerte van een bedrijf die ik had opgevraagd.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»