Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 80 reviews
by Wilbert Commandeur on MKairco
Uitstekende service

De airco werd keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Deze monteurs weten wat ze doen, ruimen keurig op en geven een goede toelichting hoe deze airco te kunnen gebruiken.

En zeker deze airco blijkt, nu na een paar dagen gebruikt te hebben, prima te functioneren. Wij zijn zeer content.

by Luijendijk on MKairco
Prima service

Snel met het beantwoorden van de mail. Vandaag is de airco geplaatst netjes gewerkt door de mannen. Goede uitleg over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden.

by P. Snijders on MKairco
Tevreden klant

Mooi om te zien dat MK Airco snel in de communicatie is, op de afgesproken dag en tijd er was en de airco netjes en beleefd heeft geïnstalleerd. Gelukkig kon de opening naar buiten toe aan de zijkant gemaakt worden in plaats van naar boven anders had ik blijkbaar nog een dakdekker moeten regelen. Wellicht dat dit nog eerder nagevraagd had kunnen worden door MK Airco in het voortraject. De airco werkt top en is lekker stil. Ik hoef niet langer op kijken tegen een warme zweterige nacht. Tot nu toe een zeer tevreden klant, bedankt!

by Roland van Braam on MKairco
Perfecte aflevering

Keurig, volgens afspraak stonden er 3 monteurs op de stoep.Nette mannen die alles keurig hebben geinstalleerd en alles weer netjes opgeruimd. Uitgebreidt uitgelegd hoe het systeem werkt. Wij zijn blij met deze super service en koelte op onze slaapkamer.

by Ton van Laar on MKairco
zeer tevreden

De offerte vooraf was duidelijk en snel.

De installatie op 18-06-2020 zeer efficiënt en er werd netjes gewerkt alles is na afloop keurig opgeruimd.

De bediening is rustig en duidelijk uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden.

by Gary Hughes on MKairco

On time ( to the minute) , courteous , professional and very neat and tidy installation . We are very impressed with everything. From the first contact ( I wrote to 5 companies and only MK had the decency to reply) to the cleaning up after the installation and the check up from the company afterwards, it was professional , courteous and efficient.The systems we put in are just fantastic ...well done MK Airco.Highly recommended!!

by Pierre on MKairco

Keurige offerte, de uitvoering was uitstekend. Goede vakmensen, een aarader voor een ieder.

by Robert on MKairco
Alles goed

Van offerte tot uitvoering alles uitstekend geregeld. Offerte snel en op maat, persoonlijke inspectie vooraf. Komen op afgesproken tijdsip en dag, 3 super net werkende jongemannen die precies weten wwt ze doen. Installatie van 3 aircos in 1 dag en super strak afgewerkt. Kortim wij zijn super tevreden!

by De Heer van Opmeer on MKairco
Wandairco in winkel

Na een prettig en deskundig advies van Pim de opdracht aan MK AIRCO gegund. De plaatsing van mijn airco in een nieuw te vestigen winkel werd op mijn verzoek zelfs naar voren geschoven in de maand. Monteurs welke rustig, netjes en secuur werken, waarbij er overleg plaatsvond over de beste manier van de wandinstallatie. Goede uitleg over de mogelijkheden en bediening van de installatie. De kwaliteit / prijs verhouding, de goede uitleg en heldere offerte hebben mij doen besluiten voor MK AIRCO te kiezen tussen de vele aanbieders.

Pim & montageploeg dank jullie wel en ga jullie zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.Bob Tromp

De Heer van Opmeer

by Fred Zijlstra on MKairco
Vakmensen

10 april is mijn airco in mijn slaapkamer geplaatst. Heb er nu na een aantal warme dagen al flink profijt van gehad. De 2 monteurs werkten heel netjes en namen de tijd voor me om alles goed uit te leggen. Ik kan airco plaatsing door dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»