Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 114 reviews
by Peter on MKairco

Wij hadden eind van de zomer besloten om een airco te laten installeren. Pim kwam begin september 2020 langs om ons deskundig te adviseren over de mogelijkheden en gaf aan dat half december e.e.a. geinstalleerd kon worden. Wij besloten daarop om dit dan begin april 2021 te laten doen. Afgelopen vrijdag klokslag 9 uur stonden Tobias en Rick voor de deur om zeer deskundig, vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld de airco te installeren. Met goed gereedschap, stofzuiger, etc. werden de gaten in de muren geboord. De werkplek werd goed beschermd en schoongehouden. Binnen werd de kortste en mooiste afwerkingsweg naar buiten opgezocht en buiten werd een mooi afgewerkte goot aangelegd voor de kabels. Wat een verademing dat er nog vakmensen zijn zoals Pim, Tobias en Rick. Laat de zomer nu maar komen 😉

by Erik Paalman on MKairco

Goed overleg tijdens bezoek voor inventarisatie waarbij een aantal ideeën zijn besproken met overtuigend advies. Vervolgens uitvoering door een stel prettige monteurs.

by Gert on MKairco
10/10

Heel net bedrijf!Afspraak maken voor een offerte en voorbereiding ging zeer vertrouwd en snel.

Uitstekend mee denkend in alle wensen en een zeer goede kijk op de beste installatie.Plaatsing in één dag, super vlot, goede uitleg en uitstekende vakmanschap!Nog nooit eerder een Airco laten plaatsen maar de volgende wordt zeker weer door MK Airco gedaan.Dankjewel mannen!

by Raymond on MKairco
Perfect werk en service

Eerste gesprek was gelijk prettig en ze denken goed mee in oplossingen.

Een nette prijs gekregen dus we waren snel akkoord.

De dag van de uitvoering waren ze keurig op tijd en alles nog een keer goed doorgesproken. Toen alles klaar was hadden de mannen ook alles weer netjes opgeruimd. Dit is zoals je het altijd zou willen zien!

by Marijke Buisman on MKairco
Zeer kundig bedrijf

Zeer kundig bedrijf . Goed advies en overleg alles met je. De monteurs werken zeer kundig en netjes je heb totaal geen rommel. Heb zelde zulke nette werklui meegemaakt. Ze leggen alles goed uit over de werkking. En werken alles netjes weg. Dit bedrijf raadt ik iedereen aan . Eerlijk vlotte offerte en zeer kundige monteurs die ook klantvriendelijk zijn .

by Maaike on MKairco
Blij!

Bij aanvraag zelfde dag nog offerte en afspraak ingepland. Installatie in een dag uitgevoerd. Netjes afgewerkt, goed overleg bij vragen, duidelijke uitleg over werking. En niet onbelangrijk, vriendelijke installateurs en alles schoon opgeleverd. Gewoon goed! Een aanrader.

by Frans en Wim Stroet on MKairco
Airco

De mannen hebben keurig werk gemaakt. goede communicatie samen ,hebben we alles doorgenomen hoe wij het wilde hebben .ze hebben dat ook zo uitgevoerd,en ze hebben het keurig en netjes afgewerkt plus goed uitgelegd hoe het allemaal werkt.wij zijn zeer tevreden klasse mannen

by danny on MKairco
zeer netjes

Wij hebben nog drie airco's laten plaatsen nadat wij 2 jaar geleden al een airco in de slaapkamer hadden laten plaatsen door MKairco. Wederom super goed advies gekregen waar de airco het beste kon worden geplaatst en wat de voor en nadelen waren. Tijdens het plaatsen werd er netje gewerkt en voor zover dat mogelijk is werden ook de muren bespaard op vlekken tijden het boren van gaten. Tobias werkt zeer precies zodat alles echt zeer strak geplaatst wordt. Ik had een wifi punt liggen voor buiten en die heeft hij tijdens zijn werkzaamheden uit eigen beweging ook gelijk even mee genomen (nadat hij het had gevraagd) . Verder kan ik de andere reviews beamen. Voor een goede prijs en vakkundige plaatsen raad ik iedereen MKairco aan.

by Sander ten Have on MKairco
Vervangen airco

Onze 20 jaar oude airco was echt aan vervanging toe en de afspraak met dhr Meijer was snel gemaakt, met prima advies voor het verplaatsen van de buiten unit. De offerte hadden we binnen een dag in huis. Zoals afgesproken vorige week even een herinnering dat de monteurs deze week zouden komen en men was er ook keurig op tijd. Ze waren goed voorbereid op de werkzaamheden en het werk is keurig (en volgens COVID regels) uitgevoerd. Een erg sympathiek team dat professioneel en vriendelijk werkt. We hadden nogal opgezien tegen al die rommel met gaten boren etc., maar alles is netjes gedaan en keurig opgeruimd.

by Henk en Linda on MKairco
Klasse

Vandaag 9 december 2020, is bij ons de airconditioning geplaatst. Klokslag 9.00 uur stonden de mannen voor de deur en hebben alles netjes met ons doorgesproken en geïnstalleerd. Na afloop keurig netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf dan ook zeker weten aan. Dikke pluim

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»