Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 103 reviews
by Rob de Wit on MKairco
Super geregeld allemaal

Super blij met deze installatie.

Zeer beleefde en nette monteurs, ze werken erg netjes en ruimen alles keurig op. Er blijft geen rommel of vlek achter.

Alles volgens afspraak gegaan.Ernst, Bobby en de rest bedankt!! 😁😁Ik zou MK Airco zeker bij een ieder aanraden.

by Susanne on MKairco
Aanrader!

Perfecte service, mooie montage, er werd meegedacht met de ruimte en het gebruik van de airco’s. Super vriendelijke monteurs die alles netjes hebben afgewerkt, ik ben er ontzettend blij mee.

Ik zou iedereen MK airco aanraden.

by Maarten on MKairco
Goede service

Van moment van kijken tot plaatsing een fijne service en goede hulp. Tijdens plaatsen zeer netjes gewerkt en alles super strak weggewerkt!

by Nicole L. on MKairco
Professioneel en vriendelijk

Soepel verloop van offerte aanvraag tot plaatsing van de airco's! Binnen een uur na aanvraag had ik de offerte al binnen. Nette prijzen!Een week geleden werden de 2 airco's geplaatst. De mannen waren keurig op tijd en gingen niet weg totdat ze de airco's netjes geplaatst hadden. Ze zijn vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en werken netjes. Ik ben zeer tevreden en raad MK Airco zeer zeker aan! Bedankt heren!

by Robert Huitema on MKairco
Professioneel en secuur

De monteurs hebben vandaag 2 airco’s geplaatst. De heren werken zeer netjes en de units hangen strak aan de binnen- en buitenmuur. Professionele monteurs geven kundig advies en laten zien dat ze hun vak verstaan.

Bedrijf met heel leuk en vakkundig personeel. Top

Vrijdagmorgen 18 september werden onze bestelde split airco’s geplaatst.

Mijn vrouw en ik hadden er een goed gevoel bij omdat ik op een dag s’morgens om een offertes had gevraagd en die hadden wij s’middags al via e-mail binnen. Dezelfde dag nog de order geplaatst. Over de details een bijzonder professioneel overleg gehad met de heer Pim Meijer van MK Airco. Zoals gezegd zijn er op de dag van plaatsing 3 bijzonder vriendelijke mensen van het bedrijf gekomen om de airco’s te plaatsen. Door mee te denken zijn er nog een aantal kleine aanpassingen gemaakt in de planning waar de apparaten zouden worden geplaatst. Al met al hebben Tobias, Rick en Omar perfect werk afgeleverd en het ziet er heel mooi uit. Ook is alles netjes opgeruimd. De airco’s zijn, als ze in werking zijn, heel erg stil. Wij zijn heel erg blij met de prestaties van MK Airco en bevelen dit bedrijf van harte bij u aan.Dick en Mary

by E. Groot on MKairco
Top service

Na meerdere vestigingen van ons airco te hebben opgehangen, nu ook weer MK airco ingeschakeld voor streetjump alkmaar , 2 grote units die weer lekker koel staan te blazen, werken netjes en met goed overleg, weer top gedaan en graag tot de volgende vestiging.

Super service, netjes, keurig geplaatst

Keurig zonder rommel geplaatst,

er werd goed nagedacht over de precieze locatie

Waar de airco het beste gehangen moest worden. Echte vakmensen en zeer vriendelijk. Ben super tevreden. Dit bedrijf met zijn mensen zal ik van harte aanbevelen!Enorm bedankt mannen.

by G. van Megen on MKairco
2 split units

Vandaag zijn er 2 airco units geplaatst. Vanaf aanvraag offerte tot installatie verliep de communicatie heel soepel. Mails werden zeer snel beantwoord en afspraken worden nagekomen. De mannen hebben mooi werk afgeleverd en hebben alles weer netjes achtergelaten. Ik ben bij MK airco terecht gekomen via de positieve reacties via internet en deze blijken dan ook meer dan terecht. Wij willen nog een 3e airco in de woonkamer en zullen deze dan ook zeker weer door MK airco laten installeren. Bedankt mannen!

by Martijn on MKairco
Zeer net en en vakkundig personeel

2 split-units laten plaatsen in 1 dag. De jongens zijn erg kundig. Ze werken heel netjes en denken mee om alles zo goed mogelijk weg te werken uit het zicht. Na het plaatsen ruimen de mannen alles keurig netjes op zodat er geen vlekken of vuil achter blijft. Uitleg van werking airco doet men ook uitgebreid. Kortom zeker een aanrader voor het plaatsen van je airco. Zeer blij mee. Heren nogmaals bedankt voor de service

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»