Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 123 reviews
by Gravemaker on MKairco
Goed werk afgeleverd en klantvriendelijk

Rustige werknemers vragen en luisteren naar de wens van de klant.

Werken zeer netjes en werken alles keurig af.

Na de klus wordt alles opgeruimd.

Zeker aan te raden.

by Edwin Sibbel on MKairco
TOP

SUPER bedrijf! Goed advies in keuze airco.

Keurige mensen en heel netjes gemonteerd. Ook alles netjes achtergelaten. Bij verzoek ook prima afgehandeld.

Alle afspraken correct nagekomen. Echt een aanrader!!

by Binnenlandse zaken on MKairco
Prima bedrijf

Nadat MK airco eerder in ons pand enkele airco’s naar tevredenheid had gemonteerd, was de keus voor een vervolg niet moeilijk. Fijne en vlotte communicatie en keurige montage. Kortom; een fijne ervaring!

by J. Borst on MKairco
airco Nieuwesluis

erg tevreden, behulpzame mannen en er is netjes gewerkt. duidelijke uitleg en alle afspraken zijn nagekomen top dus!

by ingmar kaptein on MKairco
Airco Middenbeemster

Nadat wij het bedrijf op internet hadden gevonden is er email en al snel telefonisch contact geweest. Na een bezichtiging snelle offerte is de afspraak voor montage gemaakt. Het feit dat MK Airco met Mitsubishi airco's werkt was voor ons belangrijk. Vandaag is e.e.a door zeer vriendelijke en vakkundige monteurs geplaatst. Alles werkt naar behoren en alles is na montage netjes schoon achter gelaten. Kortom een uitstekende ervaring met MK Airco. Ik zou ze zeker aanbevelen.

by Fam van Dijk on MKairco
laat de zomer maar komen!

Via via kreeg ik de tip bij MKairco een airco aan te schaffen. Bij haar merkte ik al dat de temperatuur tijdens de afgelopen hete zomerdagen perfect was maar ik hoorde geen geluid van een airco. Dat vond ik al top. Mijn fotostudio was bloedheet (38 graden!) en ik moet daar nu eenmaal werken. Dus, na deze gouden tip MKAirco ingeschakeld. Vanaf het eerste tot het laatste contact was alles top. Ze werken super netjes, geen rotzooi en goed georganiseerd. Nu hopen dat de airco ook bij mij een succes wordt. Laat die zomer dus maar komen!

by Fam. Ooms on MKairco
Airco slaapkamer

Op 3 mei is de airco geplaatst in onze slaapkamer. De temperaturen zijn nog niet zo dat we de airco gebruiken, maar de installatie is keurig uitgevoerd. Er wordt netjes en vakkundig gewerkt. Keurige werknemers en ze werken permanent met een mondkapje op, heel zorgvuldig.

We kunnen Mkairco aanbevelen!

by Glenn Surquin on MKairco
Airco woonkamer

12 april j.l. is bij ons een 5KW airco in de woonkamer geplaatst. Zeer tevreden mee. Vooral mijn vrouw is heel blij met het verwarmen. De kachel is niet meer aan geweest sindsdien heerlijk. Dus dat wordt flink besparen in gas, aangezien wij ook zonnepanelen hebben. Afwerking is goed en er wordt netjes gewerkt. Mooi de elektra onder de tegels weggewerkt.Zeker een aanrader MK Airco.

by Jolanda on MKairco
Topwerk!

Vandaag werd onze airco geïnstalleerd. Wat een vriendelijk en kundig personeel. Alle gereedschap werd keurig op een deken gelegd. Er was een stofzuiger mee. En de uitleg was ook erg duidelijk. De jongens werken vlot en ontzettend netjes. Al met al ziet het er binnen en buiten heel strak afgewerkt uit. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

by Peter on MKairco

Wij hadden eind van de zomer besloten om een airco te laten installeren. Pim kwam begin september 2020 langs om ons deskundig te adviseren over de mogelijkheden en gaf aan dat half december e.e.a. geinstalleerd kon worden. Wij besloten daarop om dit dan begin april 2021 te laten doen. Afgelopen vrijdag klokslag 9 uur stonden Tobias en Rick voor de deur om zeer deskundig, vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld de airco te installeren. Met goed gereedschap, stofzuiger, etc. werden de gaten in de muren geboord. De werkplek werd goed beschermd en schoongehouden. Binnen werd de kortste en mooiste afwerkingsweg naar buiten opgezocht en buiten werd een mooi afgewerkte goot aangelegd voor de kabels. Wat een verademing dat er nog vakmensen zijn zoals Pim, Tobias en Rick. Laat de zomer nu maar komen 😉

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»