Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 134 reviews
by Martin Pennekamp on MKairco
Topjob

Zeer tevreden, een klasse team!

Zeer netjes gewerkt, alles in goed overleg met goede adviezen, zeer vriendelijk.

by Timo Wieland on MKairco
Contact en levering Airco

Vanaf het eerste contact liep alles heel soepel. Klantvriendelijk, snelle reactie. Mooie oplossing en een duidelijke offerte met de gemaakte afspraken. Plaatsing van de airco verliep geheel volgens plan en de medewerkers hebben zeer netjes gewerkt. Een duidelijke uitleg over de airco behoorde ook bij de werkzaamheden en alles bevalt super. Nogmaals bedankt!

by Elzinga on MKairco
Plaatsen van airco

Van begin tot eind netjes gewerkt. De monteur dacht goed mee over de mogelijkheden. De plaatsing deden de beide monteurs rustig en netjes.

by Frank on MKairco
Airco kwaliteit

Thuiswerken de norm, MKairco de vorm!

Van eerste contact tot en met de plaatsing, perfecte dienstverlening. Accuraat met kwalitatieve en nette uitvoering! Absolute aanrader!

by Sandra on MKairco
Heerlijk airco in huis😇

Keurig netjes geïnstalleerd.

by Stephanie on MKairco

Super blij met de airco! Mannen hebben super netjes gewerkt.

by H. Burgstede on MKairco
Aanrader

Vandaag onze airco geïnstalleerd, heel blij mee. Heel vriendelijke monteurs die keurig gewerkt hebben. Alles netjes opgeruimd en eea goed uitgelegd, kortom een topbedrijf!

by Dilshad on MKairco

Goed gedaan jongens. Netjes gewerkt en op tijd klaar. Fijn dat jullie zo goed meedenken.

by Marco Ventevogel on MKairco
Mooi werk geleverd

Van bestelling tot plaatsing super tevreden. in de aanloop werd goed meegedacht dat mogelijk een vergunning nodig zou zijn en goed geadviseerd over capaciteit. De plaatsing van de airco op de werkkamer vandaag werd uitermate kundig en netjes uitgevoerd door twee super correcte en aardige monteurs. Heel schoon gewerkt terwijl er toch een dikke muur doorboord moest worden, Geen stofje of vuiltje gemaakt! absolute aanrader.

by Martijn on MKairco
Prima service, aanrader

Wij zijn ontzettend tevreden over de plaatsing van 3 airco's in de slaapkamers. Extreem secuur werkende en nette monteurs. Er werd echt meegedacht en ruimschoots de tijd genomen om gewoon perfect te monteren, hulde!

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»