Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 37 reviews
by Richter on MKairco
Top service

De eerste dag in een heerlijk “cool” kantoor!
Fijne service en goed overleg gehad gisteren met de plaatsing.
Bedankt!

by Tim on MKairco
Hele goede monteurs

Na de offerte werd de Airco binnen 3 weken geplaatst. De monteurs kwamen precies op tijd, waren erg vriendelijk, dachten mee over de plek en gaven uitleg over de stappen die ze namen. Ze werkten heel erg netjes, na plaatsen zag je niet dat ze de hele middag gewerkt hadden. De meubels stonden weer op hun plek en er was gestofzuigd. Een paar dagen laten kwamen ze terug om een laatste onderdeel te plaatsen. Ook nu vooraf netjes bellen voor de afspraak en een half uur tevoren dat ze eraan kwamen. Super fijn. Wederom netjes gewerkt met uitleg en uitermate vriendelijk. MK Airco is wellicht niet de goedkoopste, maar de service en professionaliteit maken dit meer dan goed!

by Y portengen on MKairco
Top service

Zeer tevreden ! Dit bedrijf doet wat ze beloven,na een telefonisch contact, savonds al een offerte .
Andere bedrijven reageerde niet op aanvragen voor offertes...
Mk airco Pim stuurde een paar uur later al een offerte,
De volgende ochtend hebben wij gebeld om het te bevestigen. Meteen van mk airco een terug koppeling met een datum voor installatie en veel info bijgevoegd.
Deze mensen ,denken met je mee en zijn vlot in hun reactie .
De monteurs werken heel netjes en zijn erg vriendelijk en leggen alles goed uit .
Wij zijn heel erg tevreden ! Ik zal.jullie bij iedereen aanraden !

by Barbara on MKairco
Service en kwaliteit

Binnen twee weken alles geregeld! Van het maken tot een afspraak voor een geheel vrijblijvende offerte tot het plaatsen van de mobiele airco’s voor de slaapkamer en zolder. Nu wachten op een mooie warme zomer.

by Sjoerd on MKairco
Precies zoals afgesproken na korte wachttijd

Andere bedrijven reageerden niet. MKairco was bij de buurman bezig, na die klus wilden ze wel even langskomen om de situatie te bekijken en een offerte te laten maken.
Vandaag is ie geplaatst, alles keurig gemonteerd en verpakkingen opgeruimd.

by Mike Starink on MKairco
Vakbekwaam, vriendelijk en snel

Vandaag hebben 3 monteurs van MK airco een installatie geplaatst. De jongens zijn SNEL, PROFESSIONEEL, VRIENDELIJK , werken netjes en laten geen rommel achter. Voor dat we wisten was de klus geklaard en heeft onze slaapkamer een aangename temperatuur.

by Den Haan on MKairco
Goede installatie

Afgelopen zaterdag hebben de heren van MK airco bij ons een installatie geplaatst, zeer tevreden over nette monteurs en service.

by Plesman on MKairco
Professionals

Pim heeft ons goed geadviseerd over de locatie en het type van de airco unit. Op de dag van installatie kwamen 3 professionals aan om de klus te klaren. Op tijd, geduldig, en met een goede tip waardoor wij enorm blij zijn met de installatie en gekozen plek. Al met al: echt blij met ze. Eerlijk advies, prima prijs, uitstekende ervaring. Zelfs ons bed werd netjes met plastic afgedekt tijdens de klus. Top!

by Rik on MKairco
Prima service en snelle levering

Denken goed mee, en komende met een passende oplossing voor jouw probleem op het gebied van voldoende en goede airconditioning. Aanrader!

by Wesley on MKairco
Top bedrijf

Heb vorige week een dubbele split unit geplaatst en hebben echt top werk afgeleverd. Hele fijne jongens die hem geplaatst hebben en hele fijne service zou dit bedrijf cker aanbevelen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»