Reviews

Neem uw tijd om een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MKairco
Average rating:  
 98 reviews
Bedrijf met heel leuk en vakkundig personeel. Top

Vrijdagmorgen 18 september werden onze bestelde split airco’s geplaatst.

Mijn vrouw en ik hadden er een goed gevoel bij omdat ik op een dag s’morgens om een offertes had gevraagd en die hadden wij s’middags al via e-mail binnen. Dezelfde dag nog de order geplaatst. Over de details een bijzonder professioneel overleg gehad met de heer Pim Meijer van MK Airco. Zoals gezegd zijn er op de dag van plaatsing 3 bijzonder vriendelijke mensen van het bedrijf gekomen om de airco’s te plaatsen. Door mee te denken zijn er nog een aantal kleine aanpassingen gemaakt in de planning waar de apparaten zouden worden geplaatst. Al met al hebben Tobias, Rick en Omar perfect werk afgeleverd en het ziet er heel mooi uit. Ook is alles netjes opgeruimd. De airco’s zijn, als ze in werking zijn, heel erg stil. Wij zijn heel erg blij met de prestaties van MK Airco en bevelen dit bedrijf van harte bij u aan.Dick en Mary

by E. Groot on MKairco
Top service

Na meerdere vestigingen van ons airco te hebben opgehangen, nu ook weer MK airco ingeschakeld voor streetjump alkmaar , 2 grote units die weer lekker koel staan te blazen, werken netjes en met goed overleg, weer top gedaan en graag tot de volgende vestiging.

Super service, netjes, keurig geplaatst

Keurig zonder rommel geplaatst,

er werd goed nagedacht over de precieze locatie

Waar de airco het beste gehangen moest worden. Echte vakmensen en zeer vriendelijk. Ben super tevreden. Dit bedrijf met zijn mensen zal ik van harte aanbevelen!Enorm bedankt mannen.

by G. van Megen on MKairco
2 split units

Vandaag zijn er 2 airco units geplaatst. Vanaf aanvraag offerte tot installatie verliep de communicatie heel soepel. Mails werden zeer snel beantwoord en afspraken worden nagekomen. De mannen hebben mooi werk afgeleverd en hebben alles weer netjes achtergelaten. Ik ben bij MK airco terecht gekomen via de positieve reacties via internet en deze blijken dan ook meer dan terecht. Wij willen nog een 3e airco in de woonkamer en zullen deze dan ook zeker weer door MK airco laten installeren. Bedankt mannen!

by Martijn on MKairco
Zeer net en en vakkundig personeel

2 split-units laten plaatsen in 1 dag. De jongens zijn erg kundig. Ze werken heel netjes en denken mee om alles zo goed mogelijk weg te werken uit het zicht. Na het plaatsen ruimen de mannen alles keurig netjes op zodat er geen vlekken of vuil achter blijft. Uitleg van werking airco doet men ook uitgebreid. Kortom zeker een aanrader voor het plaatsen van je airco. Zeer blij mee. Heren nogmaals bedankt voor de service

by N. van de Pas on MKairco

Super ervaring met MK Airco - snelle reacties via email en telefoon. Binnen 1 dag 2 split units professioneel geïnstalleerd. Aardig en professioneel personeel en een goed resultaat.

by D.Lassooij on MKairco
airco plaatsen

vanochtend is de airco geplaats door 2 heel aardige monteurs die eerst al mijn wensen hebben aangehoord waar ik alles geplaats wou hebben en zijn toen heel vakkundig de spullen gaan plaatsen alles keurig afgewerkt super LAAT DE ZON MAAR SCHIJNEN

by Simon Menting on MKairco
Helemaal geweldig

Zo! Die airco hangt er even strak bij!!!! Afgezien van de functionaliteit is het ook een genot om naar te kijken, zowel binnen als buiten. Alles even strak en netjes.

Aardige, nette monteurs die absoluut verstand van zaken hebben en die vooraf zaken goed met je doornemen. Wat ik persoonlijk fijn vond, er wordt meegedacht.

Super blij mee. Bedankt heren!!!!

by Nienke OOSTERWOLD on MKairco

2 keer het zelfde team over de vloer gehad. Wat een team, harde werkers, aardige mannen, met verstand van zaken. Een aanrader.

by Dan Caffin on MKairco
Top bedrijf en top monteurs!!

Super tevreden over dit bedrijf!

Alles is al gezegd in eerdere reviews,

Maar petje af voor de monteurs van MK airco

Echte profs!!

Installatie en afwerking super!!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»